ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

By IOAN | March 20, 2019

Με σύμμαχο μια πολλή όμορφη ανοιξιάτική ημέρα και μέσα σε ένα πολύ ζεστό οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου «ΑΙΟΛΟΣ» ,Αγιασμός και κοπή της Πίτας.

Στην όμορφη γιορτή που οργανώθηκε ,ήταν καλεσμένοι όλοι οι γονείς των αθλητών που συμμετέχουν στην αγωνιστική ομάδα και στα τμήματα υποδομής καθώς και απόφοιτοι της σχολής ανοιχτής θάλασσας.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία επιλέχθηκε προκειμένου να έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της αγωνιστικής ομάδας ενόψει της συμμετοχής της στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης 2019 23-26 Μαρτίου στην Ροδο και να τους δοθεί η ευκαιρία να χαλαρώσουν και να περάσουν όμορφες στιγμές.

Πριν από την κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε Αγιασμός από τον Πάτερ Γεώργιο Τζάβλα. Όλες οι μητέρες των αθλητών οργάνωσαν ένα πολύ πλούσιο μπουφέ τον οποίο τίμησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι. Εκτός από τους αθλητές που είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους τους γονείς να βρεθούν από κοντά , να ανταλλάξουν απόψεις και να μοιραστούν προβληματισμούς και ιδέες-προτάσεις.

Οι τυχεροί αθλητές που κερδίζουν από 1 δωροεπιταγή των 50 ευρώ για αγορές από την εταιρεία MAGIC MARINE είναι οι : Γεώργιος Ρουκουνάκης και Στυλιανός Γιακουμάκης. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση και πραγματοποίηση αυτής της πολύ όμορφής εκδήλωσης και ιδιαίτερα τον Πάτερ Γεώργιο Τζάβλα που αποδέχτηκε την πρόσκληση μας για την τέλεση του Αγιασμού.

Καλή επιτυχία στους Αθλητές και τον Προπονητή της Αγωνιστικής Ομάδας στην προσπάθεια τους για διάκριση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης 2019.