Νικητης το σκαφος “Ευνικη” στο Πανελληνιο Πρωταθλημα J24

By IOAN | November 8, 2023

Με οργανωτική, αλλά και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η και τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Σκαφών κλάσης J24 το οποίο πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Νικόλαο.

Με δύο ιστιοδρομίες που έγιναν την Κυριακή, ολοκληρώθηκε η 2η και τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Σκαφών κλάσης J24 που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αγίου Νικολάου “Αίολος”, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Στους αγώνες πραγματοποιήθηκαν συνολικά 9 ιστιοδρομίες στον κόλπο του Μεραμβέλου και έλαβαν μέρος 14 σκάφη, με το σκάφος Ευνίκη να καταλαμβάνει την πρώτη θέση. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε το σκάφος AUROPA και στην τρίτη το σκάφος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου Δημήτρης Αλτσιάδης, με τον ρόλο και του αθλητή, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση των αγώνων. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διοργάνωση, τονίζοντας πως η πόλη μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις.

Η διοργάνωση απέσπασε εξαιρετικά θετικά σχόλια από όλα τα αγωνιζόμενα πληρώματα, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις και τις προσδοκίες για την ανάθεση διοργάνωσης ενός Πανευρωπαϊκού ή ακόμα και Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στα επόμενα 3 χρόνια.

Η δεύτερη και τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με την τελετή λήξης και τις απονομές, με το σκάφος ΕΥΝΙΚΗ του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου Ο ΑΙΟΛΟΣ, με το οποίο αγωνίζεται ο πρόεδρος του Ομίλου Δημήτρης Αλτσιάδης να είναι ο μεγάλος νικητής, κατακτώντας τον Τίτλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Σκαφών Κλάσης J24 2023.

Εδω μπορειτε να βρειτε τα Αποτελέσματα της Β’ Φασης

Εδω μπορειτε να βρειτε τα Τελικα αποτελεσματα

Συνδιοργανωτές

ΔΑΕΑΝ ΠΑΟΔΑΝ

Μεγα Χορηγοί

Minoan Lines

Χορηγοί

Σελιναρι

Χορηγός Επικοινωνίας

Ανατολή

Fonien

Ιδεογραμμα

Tv Creta