ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 'ΝΕΑΡΧΟΣ 2018' - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

By IOAN | February 1, 2018

Με την διοργάνωση μιας ακόμα επιτυχημένης διοργάνωσης «Παγκρήτιος Διασυλλογικός Ιστιοπλοϊκός Αγώνας ΝΕΑΡΧΟΣ 2018» ξεκίνησε η νέα χρονιά για τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Αγίου Νικολάου.

Με την συμμετοχή 45 Ιστιοπλόων (32 optimist & 13 laser) από 4 ομίλους της Κρήτης

  • Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης «ΝΟΓΚ»
  • Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων «ΙΟΧ»
  • Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου «ΙΟΗ»
  • Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αγίου Νικολάου «ΙΟΑΝ»

διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 27&28/01/2018 ο Παγκρήτιος Διασυλλογικός Ιστιοπλοϊκός Αγώνας «ΝΕΑΡΧΟΣ 2018»,σύμφωνα με το επίσημο ετήσιο πρόγραμμα αγώνων της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Συνδιοργανωτές του αγώνα ήταν η Δ.Α.Ε.ΑΝ. και ο Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν..

Η αποστολή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου για τον αγώνα:

Optimist: Αναστασίου Αθηνά Μαρία, Μαθιουδάκη Χαβάκη Ειρήνη, Μασσάρος Στυλιανός, Μαστορής Ιωάννης, Μαστοράκης Νικήτας, Αυγουστινάτος Σωκράτης.

Laser 4.7: Τζανίδη Αναστασία, Μασσάρος Ελευθέριος, Αυγουστινάτος Νέαρχος.

Προπονητής: Γωνιαννάκης Γεώργιος

Από νωρίς το πρωί του Σάββατου 2701 άρχισαν να καταφθάνουν οι αποστολές των Ομίλων, πλημυρίζοντας τις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου στην Μαρίνα, με σκάφη και πολλά παιδικά χαρούμενα πρόσωπα. Αφού πρώτα όλα τα παιδιά έγιναν μια μεγάλη παρέα, ανταλλάσοντας ευχές για την νέα χρονιά και με την χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους που συναντήθηκαν ξανά με πολύ γνώριμα και φιλικά πρόσωπα, ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για την πρώτη ημέρα αγώνων. Η έναρξη της 1Ης Ιστιοδρομίας είχε οριστεί στις 13:00,και η Επιτροπή Αγώνα φρόντισε να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους.

Οι πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν [ΒΔ άνεμος εντάσεως 20-22 μίλια με τις ριπές ανέμου να φθάνουν τα 25-26 μίλια], δυσκόλεψαν αρκετά το στήσιμο του στίβου, αφού πρώτη προτεραιότητα ήταν η ασφάλεια των Ιστιοπλόων. Μετά από πολύωρη προσπάθεια δόθηκε η πρώτη εκκίνηση, με την ιστιοδρομία να ακυρώνεται πριν τα πρώτα σκάφη καβατζάρουν την πρώτη σημαδούρα. Λόγω της ραγδαίας επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών και με γνώμονα την ασφάλεια όλων όσων βρισκόντουσαν στην θάλασσα, αποφασίστηκε η ορίστηκε αναβολή της Ιστιοδρομιών της πρώτης ημέρας του αγώνα.

Την Κυριακή 2801 οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές ,επιτρέποντας να γίνει ο μέγιστος αριθμός [4] ιστιοδρομιών ,σύμφωνα με την προκήρυξη του αγώνα. Οι Ιστιοπλόοι μας επιβεβαίωσαν σε ένα ακόμα αγώνα την αγωνιστική τους πρόοδο ,κατακτώντας 4 κύπελλα.

Αγόρια Optimist:

  • 2η θέση Μασσάρος Στυλιανός [4η θέση στην Γενική Κατάταξη]
  • 3η θέση Μαστορής Ιωάννης [5η θέση στην Γενική Κατάταξη]

Κορίτσια Optimist:

  • 3η θέση Αναστασίου Αθηνά Μαρία [6η θέση στην Γενική Κατάταξη]

11χρονα Αγόρια Optimist:

  • 1η θέση Μαστοράκης Νικήτας [13η θέση στην Γενική Κατάταξη]

Η κατάταξη των υπόλοιπων Ιστιοπλόων μας.

Optimist:

  • Μαθιουδάκη Χαβάκη Ειρήνη – 8η θέση στην Γενική Κατάταξη
  • Αυγουστινάτος Σωκράτης – 16η θέση στην Γενική Κατάταξη

Laser 4.7:

  • Μασσάρος Ελευθέριος – 4η θέση στην Γενική Κατάταξη
  • Τζανίδη Αναστασία – 7η θέση στην Γενική Κατάταξη
  • Αυγουστινάτος Νέαρχος – 8η θέση στην Γενική Κατάταξη

Το Δ.Σ. του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου συγχαίρει του αθλητές και τον προπονητή του Ομίλου για τις επιδόσεις τους.

Ευχαριστούμε όλους τους Ομίλους για την συμμετοχή τους στον Αγώνα. Επίσης ευχαριστούμε τους Συνδιοργανωτές του Αγώνα Δ.Α.Ε.Α.Ν. και Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.. Ένα μεγάλο μπράβο για όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση του αγώνα και κυρίως για τις μαμάδες που για ακόμα μια φορά φρόντισαν να μας ευχαριστήσουν όλους με τα υπέροχα φαγητά που ετοίμασαν.

Εδω μπορειτε να βρειτε τα Τελικα Αποτελεσματα του Αγώνα

Χορηγοί

Χορηγοί