χορηγια της εταιρειας ΖΩΜΙΝΘΟΣ

By IOAN | December 13, 2016

Καινούργιο αθλητικό υλικό παρέλαβαν το προηγούμενο διάστημα οι μικροί ιστιοπλόοι του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου.Η παράδοση του εξοπλισμού στα μέλη της αγωνιστικής ομάδας έγινε από τον εκπρόσωπο της εταιρείας ΖΩΜΙΝΘΟΣ κ. Δημήτριο Τσουκαλά. Όλοι οι Ιστιοπλόοι της αγωνιστικής μας ομάδας ήταν ενθουσιασμένοι και ευχαρίστησαν τον κ. Τσουκαλά για αυτή την πολύ σημαντική χορηγία.

Πιο συγκεκριμένα ο εξοπλισμός αποτελείται από τα παρακάτω εξαιρετικής ποιότητας και σχεδιασμού υλικά της εταιρείας ROLY: Μπλουζάκι λίκρα (πάνω από το σωσίβιο), Μπουφάν soft shell, Μπλούζα POLO και Σακίδιο.

Ο κ. Τσουκαλάς με την σειρά του δήλωσε πως η εταιρεία θα συνεχίζει να στηρίζει τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Αγίου Νικολάου, καθώς θέλει να στηρίζει κάθε προσπάθεια που σκοπό έχει την συμμετοχή νέων παιδιών σε αθλητικές δραστηριότητες. Επίσης δήλωσε ότι η συνεργασία με τον Ιστιοπλοϊκό όμιλο Αγίου Νικολάου είναι άψογη και έτσι θα συνεχίσει.

Το Δ.Σ. του Ομίλου και οι γονείς των Ιστιοπλόων της Αγωνιστικής μας Ομάδας μας ευχαριστούν θερμά την εταιρεία ΖΩΜΙΝΘΟΣ για την χορηγία της».