J24 «ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΗΣ 2016»

By IOAN | November 30, 2016

Μια ακόμη διάκριση και επιτυχία πρόσθεσε στο πλούσιο παλμαρέ του το σκάφος «ΕΥΝΙΚΗ» του ΙΟΑΝ.

Το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Νοεμβρίου 2016 ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Σκαφών Κλάσης J/24, και την Ε.Ι.Ο./Ε.Α.Θ., διοργάνωσε τον αγώνα σκαφών κλάσης J24 «ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΗΣ 2016» στον Κόλπο της Σούδας με τη συμμετοχή 11 (έντεκα ) σκαφών.

Από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Αγίου Νικολάου συμμετείχε το σκάφος ΕΥΝΙΚΗ με Κυβερνήτη τον Αλτσιάδη Δ. από τον ΙΟΑΝ, με πλήρωμα Καρτάλης Σ,Νικολαιδής Α., Καρβέλας Μ., Τσιγκάρας Κ.

Συνολικά έγιναν 6 ιστιοδρομίες, την πρώτη ημέρα έγιναν 4 ιστιοδρομίες Όρτσα-Πρίμα, οι άνεμοι έπνεαν από ΝΑ διεύθυνση 8 - 16 κόμβους με ιδιαίτερα έντονο ανταγωνισμό όπου ξεχώρισε η παρουσία του σκάφους Ευνίκη από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Αγίου Νικολάου, ακολούθησαν στην δεύτερη θέση το σκάφος ΚΙΚΑ και στην τρίτη θέση το σκάφος ΜΙΝΟΑΝ SPIRIT.

Η δεύτερη μέρα ξεκίνησε με άπνοια, μέχρι τις 12:00 και άνεμο που άλλαζε συνεχώς διεύθυνση, απογοητεύοντας πληρώματα και επιτροπές. ̈Όταν σταθεροποιήθηκε από Β – ΒΑ διεύθυνση στους 6-9 κόμβους, οι επιτροπές και πληρώματα ήταν έτοιμα για να ολοκληρώσουν τις 2 ιστιοδρομίες Όρτσα-Πρίμα χωρίς εκπλήξεις στην κορυφή , αλλά έντονο συναγωνισμό.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά έχουν ως εξής:
1. το σκάφος ΕΥΝΙΚΗ με Κυβερνήτη τον Αλτσιάδη Δ. από τον ΙΟΑΝ, με πλήρωμα Καρτάλης Σ,Νικολαιδής Α., Καρβέλας Μ., Τσιγκάρας Κ.
2. το σκάφος ΚΙΚΑ με κυβερνήτη τον Αγγελάκη Μ. από το ΝΟΓΚ, με πλήρωμα Κασαπάκης Γ.,Λιβανού Ε., Κατσούλη, Γαράκη Χ.
3. το σκάφος ΜΙΝΟΑΝ SPIRIT με κυβερνήτη τον Α. Παλλήκαρη από το ΝΟΓΚ με πλήρωμα Καρυωτάκης Ν., Σκοτίδα, Κ., Πετρουλάκη Ν., Καλυβιώτης Ν.
4. το σκάφος ΑΝΑΣΣΑ με κυβερνήτη τον Καπνίσης Ν. από τον ΝΟΓΚ με πλήρωμα Σουρλίγκας Μ.,Βερβελάκης Ν., Τρυμαφυλάκης Κ., Ταύλα Σ.
5. το σκάφος PHYSALIA – PHYSALIS με κυβερνήτη τον Πετεκίδης Γ. από τον ΝΟΓΚ με πλήρωμα Ρούσσης Μ., Δίκας Δ., Zelenka T., Καλδής Α.
6. το σκάφος SIMERA με κυβερνήτη, τον Γ. Λυρώνη από τον ΙΟΗ με πλήρωμα Μακριδάκης Γ.,Συγγελάκη Ε., Λενακάκη Σ., Καλαμπόκης Α.
7. το σκάφος ΩΚΥΡΟΗ με κυβερνήτη τον Τσουπάκη Μ. από τον ΙΟΡ με πλήρωμα Πολιουδάκης Γ.,Γεωργουλάκης Χ., Κουκουλάρης Π., Καρακώστα Β.
8. το σκάφος MOMENTUM με κυβερνήτη τον Βιτσάκη Γ.από ΝΟΓΚ με πλήρωμα Τσουκαλή Στ.,Σεβαστάκη Μ., Ατζολετάκη Ε., Ραπτάκη Ε., Τζικολαι Μ., Θάνος Κ.
9. το σκάφος ΝΙΚΟΛΑΣ με κυβερνήτη τον Σπίγκος Ν. από τον ΙΟΧ με πλήρωμα Οικονόμου Μ.,Αργυροπούλου Μ., Γιακουμιδάκης Γ., Παπαμιχαήλ Ν.
10. το σκάφος ΑRIBA με κυβερνήτη τον Ζαχαριουδάκη Ν. από τον ΙΟΧ με πλήρωμα Κόκκαλη Ε.Βερβελάκης Ν., Χαροντάκης Μ., Ψούνη Λ.
11. το σκάφος DJ με κυβερνήτη τον Μαλλιωτάκη Γ. από τον ΙΟΗ με πλήρωμα Στρατηγάκης Μ.,Χρυσοφάκης Β., Τσικανδυλάκης Μ., Θεοχάρη Σ., Πινακουλάκης Ν., Κόκκαλη Ε., Χατζιμπαλόγλου Ο.