Μια εξαιρετικη καλοκαιρινη σεζον ολοκληρωνεται για τον ΙΟΑΝ

By IOAN | August 22, 2021

Την ευκαιρία να μιλήσουν με το δημοσιογράφο της Ανατολης Μανωλη Μαρκακη είχαν οι προπονητές των τμήματων της ακαδημίας, της προαγωνιστικής και αγωνιστικής ομάδας στο τέλος της καλοκαιρινή σεζόν.

Ο ΙΟΑΝ έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια και πάλι να τον «αγκαλιάσουν» τα μικρά παιδιά στελεχώνοντας τα τμήματα των ακαδημιών του αρχικά και σταδιακά να περνούν στις προαγωνιστικές και αγωνιστικές ομάδες, κάτι το οποίο επιπλέον δύναμη και κίνητρο στους ανθρώπους του Δ.Σ., να προσπαθούν να βελτιώνονται και να εξελίσσονται.

Χαρακτηριστικό είναι ότι και αυτό το καλοκαίρι χρειάστηκαν τρεις προπονητές για να φέρουν εις πέρας τις υποχρεώσεις των προπονήσεων, με τους Γιάννη Καλαμπαλίκη και Σοφία Ταβλά, να έχουν στο πλευρό τους και τον Γιάννη Σαριδάκη, με τις προπονήσεις να γίνονται καθημερινά, περιλαμβάνοντας θεωρητικό και πρακτικό κομμάτι.

Έχοντας μπει στα τέλη Αυγούστου και βρισκόμενοι προς την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής περιόδου, αισθανόμαστε ικανοποιημένοι από το πώς εξελίχθηκαν οι θερινοί μήνες, στους οποίους δεκάδες ήταν τα παιδιά, παλιά και νέα, τα οποία επέλεξαν την ιστιοπλοΐα ως αθλητική απασχόληση και καλοκαιρινή δραστηριότητα.

Τέλος το Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει του προπονητές για μια ακόμη εξαιρετική καλοκαιρινή σεζόν.