9ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

By IOAN | June 16, 2018

Με απόλυτη ικανοποίηση όσο αφορά την προσέλευση των παιδιών για να έχουν μια πρώτη γνωριμία με τον υπέροχο κόσμο της Ιστιοπλοΐας, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Παιδικό Φεστιβάλ στην Πλαζ του ΕΟΤ.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αγίου Νικολάου με όλους τους αθλητές και τα σκάφη των αγωνιστικών ομάδων OPTIMIST και LASER,έδωσε σε πάρα πολλά παιδιά ηλικίας 6-12 ετών να έχουν μια πρώτη γνωριμία με τα σκάφη της Ιστιοπλοΐας Τριγώνου το Σαββατοκύριακο 16&17 Ιουνίου 2018.

Όλα τα παιδιά έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό ,περιμένοντας υπομονετικά την σειρά τους ,προκειμένου να επιβιβαστούν σε ένα από τα σκάφη και να κάνουν μια μικρή βόλτα με κυβερνήτη έναν από τους αθλητές των αγωνιστικών μας ομάδων. Κατά την διάρκεια αυτής της μικρής βόλτας είχαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με το σκάφος αλλά και για τις κινήσεις που έκαναν οι κυβερνήτες μέσα στο σκάφος για να ελέγξουν την πλεύση του. Όλα τα παιδιά αποχωρούσαν στο τέλος της βόλτας με ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο, εκφράζοντας με τον καλύτερο τρόπο την ικανοποίηση τους.

Φυσικά για την επιτυχημένη παρουσία μας ,τον πιο σημαντικό ρολό έπαιξε ο ενθουσιασμός και η διάθεση όλων των αθλητών των αγωνιστικών και πρωταγωνιστικών ομάδων του ομίλου μας. Τόσο μέσα όσο και έξω από την θάλασσα είχαν οργανωθεί όλα πολύ καλά ,βοηθώντας να κυλήσουν όλα πολύ ομαλά.

Ευχαριστούμε την Οργανωτική επιτροπή του 9ου Παιδικού Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου για την συνεργασία και την ευκαιρία που έδωσαν στα παιδιά να γνωρίσου έστω και για λίγο το υπέροχο άθλημα της Ιστιοπλοΐας