Γεματο το 2016 για τον ΙΟΑΝ

By IOAN | December 16, 2016

Το 2016 οι Ιστιοπλόοι μας έδωσαν το παρών σε όλες τις σημαντικές διοργανώσεις επί Ελληνικού Εδάφους (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist στην Χίο, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 11χρονα Optimist στην Καλαμάτα, Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου στην Πάρο) με πολύ καλά αποτελέσματα.

Ξεχωρίζουν η συμμετοχή του Ελευθέριου Μασσάρου στο αγώνα για την πρόκριση στην Εθνική ομάδα των Optimist καθώς και η πρόκριση στον Χρυσό Στόλο όλων των Ιστιοπλόων μας που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 11χρονα Optimist στην Καλαμάτα (Αναστασίου Αθηνά-Μαρία, Μαθιουδάκη-Χαβάκη Ειρήνη, Μαστορής Γιάννης).

Ο όμιλος μας συμμετείχε σε όλους τους Παγκρήτιους Ιστιοπλοϊκούς Διασυλλογικούς Αγώνες καταλαμβάνοντας πολλές φορές θέσεις μέσα στην πρώτη τριάδα σε όλες τις κατηγορίες (Optimist, Laser και RDL).

Συγχαρητήρια και «ευχαριστώ»

Το Δ.Σ. του Ομίλου συγχαίρει όλους τους Ιστιοπλόους μας και τους Προπονητές τους για το ήθος και το αγωνιστικό τους πνεύμα μέσα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε και τους εύχεται την νέα χρονιά να έχουν υγεία, καλή πρόοδο στο σχολείο και να πετύχουν όλους τους στόχους τους.

Επίσης θέλει να ευχαριστήσει όλους τους γονείς για την βοήθεια που προσέφεραν όποτε τους ζητήθηκε αλλά και οικιοθελώς τις περισσότερες φορές συμβάλλοντας σημαντικά στην εύρυθμη λειτουργία του Ομίλου. Ευχόμαστε σε όλους υγεία προσωπική και οικογενειακή.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε του χορηγούς του Ομίλου μας ΑΝΕΚ SUPERFAST για την χορηγία που μας προσέφεραν διευκολύνοντας τις μετακινήσεις των αποστολών μας. Και φυσικά να ευχαριστήσουμε την εταιρεία ΖΩΜΙΝΘΟΣ για την χορηγία της στον εξοπλισμό ένδυσης για την αγωνιστικής μας ομάδας.