Αγωνας ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J24 DAY 1

By IOAN | October 17, 2020

Με εννια συμμετοχές ξεκινησε αλλο ενας διασυλλογικος αγωνας υπο την διοργανωση του ΙΟΑΝ καθώς στα σκάφη που συμμετείχαν στον προηγούμενο αγώνα (3-4 Οκτ 2020) ΕΥΝΙΚΗ-ΙΟΑΝ, JMANIA-ΝΟΠΦ, ΚΙΚΑ-ΝΟΓΚ, AURORA-ΝΟΠΦ, MOMENTUM-ΝΟΓΚ, ANASSA-ΙΟΗ, PHYSALIA-PHYSALIS-ΠΑΝ.ΚΡΗΤΗΣ, προστέθηκαν το KRAKEN-ΝΟΣ και το MINOAN SPIRIT-ΝΟΓΚ.

Με δυσκολία ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του αγώνα σκαφών J24 λογω της άπνοιας. Η εκκίνηση δόθηκε λίγο μετά τη 13:30 και πραγματοποιήθηκαν 2 ιστιοδρομίες.

Εδώ μπορείτε να βρείτε τα Προσωρινά Αποτελέσματα

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Σκαφών Κλάσης J/24, την ΕΙΟ, την Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγ. Νικολάου και τoν Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγ. Νικολάου,

Ο προγραμματισμένος αριθμός ιστιοδρομιών ορίζεται σε έξι, με πρώτη από τις τρεις του Σαββάτου στις 13.00 και εκκίνηση το πρωί της Κυριακής στις 11.00. Η Επιτροπή Αγώνα μπορεί να μετατρέψει το πρόγραμμα των ιστιοδρομιών ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Μία έξτρα ιστιοδρομία την ημέρα μπορεί να πραγματοποιηθεί, υπό τον όρο ότι θα ξεπεράσει τον προγραμματισμένο αριθμό ιστιοδρομιών της ημέρας μόνο κατά μία και θα προβλέπεται αυτό από τις οδηγίες πλου.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των αγώνων:
  • Σάββατο 13:00 (3 ιστιοδρομίες)

  • Κυριακή 11:00 (3 ιστιοδρομίες)

  • Απονομές 17:00