CLIFF DIVING 2019

July 1, 2019

Για 3η συνεχή χρόνια ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αγίου Νικολάου συμμετείχε στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού στην ΚΡΗΤΗ, το “AGIOS NIKOLAOS CLIFF DIVING 2019”.

Δεκαοκτώ κορυφαίοι αθλητές από διάφορες χώρες (Λουξεμβούργο, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρουμανία, Ισπανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ρωσία, Βραζιλία, Γερμανία, Ουκρανία, Αυστραλία), συμμετείχαν στους μοναδικούς καταδυτικούς αγώνες από υψηλά σημεία στην Ελλάδα, το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιουνίου στον Άγιο Νικόλαο όπου διεξήχθη για 4η συνεχόμενη χρονιά το ετήσιο «Agios Nikolaos Cliff Diving 2019».

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου, η Περιφέρεια Κρήτης και η Infinite Drop – High Diving, διοργάνωσαν με τεράστια επιτυχία, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ένα αθλητικό γεγονός που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών με τις επικίνδυνες βουτιές και τις συνεχείς ανακατατάξεις στην βαθμολογία των αθλητών, καθώς ανέβαινε ο βαθμός δυσκολίας.

Η φετινή διοργάνωση είχε ένα πλούσιο, ξεχωριστό, καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με νέα στοιχεία που ένωσαν τη μουσική παράδοση της Κρήτης με τα σύγχρονα μουσικά και χορευτικά ρεύματα με τύμπανα, βιολιά και με μια κλασική φωνή σοπράνο να συνδράμει στη μουσική πανδαισία που έκανε τους θεατές να απολαύσουν ένα μοναδικό καλλιτεχνικό θέαμα.

Ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Κο Αλεξάκη και τον Πρόεδρο του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. Κο Ραφαιλάκη για την ευκαιρία που μας έδωσαν να συμμετέχουμε σε μια τόσο μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

Το Δ.Σ. του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου συγχαίρει όλους όσους εργάστηκαν για αυτή την οργανωτικά άψογη και θεαματική διοργάνωση ,που προβάλει τον τόπο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.