Πρωτια για το ΕΥΝΙΚΗ του IOAN

By IOAN | March 19, 2019

Την πρώτη θέση στον πρώτο διασυλλογικό αγώνα της χρονιάς στην κλάση J/24 «Κύπελλο Γαζίου» κατέκτησε το σκάφος ΕΥΝΙΚΗ του ΙΟΑΝ με κυβερνήτη τον Άνθιμο Νικολαΐδη και πλήρωμα τους Δ. Αλτσιάδη, Μ. Πασαμιχάλη, Α. Αγραφιώτη και Β. Παπαδάκη.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος διασυλλογικός αγώνας για τη χρονιά στην κλάση J/24 «Κύπελλο Γαζίου». Οι συνθήκες ήταν ιδανικές και με μεγάλη ποικιλία, με αρκετά ισχυρό άνεμο την πρώτη μέρα και ηπιότερο τη δεύτερη ημέρα, επιτρέποντας τη διεξαγωγή 6 συνολικά ιστιοδρομιών.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε το σκάφος ANASSA του ΙΟΗ με κυβερνήτη τον Νικόλα Καπνίση και πλήρωμα τους Ν. Βερβελάκη, Ε. Συγγελάκη, Σ. Ταβλα, Μ. Σουρλίγκα και την τρίτη θέση κατέκτησε το σκάφος Physalia-Physalis του Πανεπιστημίου Κρήτης με κυβερνήτη τον Μάριο Ρούσση και πλήρωμα τους Γ. Καπετανάκη, Χ. Εφραίμογλου, Γ. Ράλλη, Π. Τραχανιά και Γ. Πετεκίδη.

Ο πρόεδρος του ΝΟΓΚ Χάρης Μαμουλάκης πραγματοποίησε την απονομή και ευχαρίστησε την οργανωτική επιτροπή, και ιδιαίτερα την Πρόεδρο της Επιτροπής αγώνα Ρούλα Φλουρή για την εξαιρετική διοργάνωση καθώς και όλους τους αθλητές που συμμετείχαν.