CLIFF DIVING 2018

July 11, 2018

Για 2 η συνεχή χρόνια ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αγίου Νικολάου συμμετείχε στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού στην ΚΡΗΤΗ, το “AGIOS NIKOLAOS CLIFF DIVING 2018”.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αγίου Νικολάου παρουσίασε ένα πολύ όμορφο θέαμα μέσα στην λίμνη για 2 ώρες[18:00-20:00] το Σάββατο 07/07 και την Κυριακή 08/07, με την παρουσία 4 σκαφών optimist. Κυβερνήτες των σκαφών ήταν 7 αθλητές μας , συνοδευόμενοι από το φουσκωτό του Ομίλου ,με την προπονήτρια τους Κα Ταβλά Σοφία και την αθλήτρια της αγωνιστικής μας ομάδας Αθηνά Μαρία Αναστασίου.

Ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Κο Αλεξάκη και τον Πρόεδρο του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. Κο Ραφαιλάκη για την ευκαιρία που μας έδωσαν να συμμετέχουμε σε μια τόσο μεγάλη αθλητική διοργάνωση. Το Δ.Σ. του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου συγχαίρει όλους όσους εργάστηκαν για αυτή την οργανωτικά άψογη και θεαματική διοργάνωση ,που προβάλει τον τόπο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αγίου Νικολάου θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις έχοντας θέσει υποψηφιότητα στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, για την ανάληψη της διοργάνωσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος για σκάφη κλάσης LASER το καλοκαίρι του 2019 με την συμμετοχή 150 αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Οι μικροί μας Κυβερνήτες: Εβελίνα Κουτουλάκη, Ανδρέας Τερζάκης, Χριστόφορος Παπαδάκης, Άγγελος Μαρής, Ευθύμης και Νικόλαος Πάγκαλος, Στυλιανός Γιακουμάκης.

Η Προπονήτρια: Σοφία Ταβλά

Συγχαρητήρια σε όλους τους Αθλητές μας και την Προπονήτρια του Ομίλου Κα Ταβλά Σοφία για την άψογη παρουσία τους.