Ο ΙΟΑΝ και το τμημα SUP «AGIOS NIKOLAOS ON SUP» εκοψαν την Πρωτοχρονιατικη Πιτα

By IOAN | February 5, 2018

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αγίου Νικολάου «ΑΙΟΛΟΣ» και το τμήμα SUP «AGIOS NIKOLAOS ON SUP» έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα τους.

Στις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου στην Μαρίνα ,έγινε το Σάββατο 03/02 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου και του AGIOS NIKOLAOS ON SUP.

Η αίθουσα θεωρίας του 1 ου ορόφου πλημμύρισε από παιδικές φωνές και χαμογέλα των μικρών αθλητών του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου και του AGIOS NIKOLAOS ON SUP.

Παρόντες σε αυτή την πολύ όμορφη γιορτή ήταν πολλοί γονείς των αθλητών, οι προπονητές, οι μαθητές της Σχολής Ανοιχτής Θάλασσας 2017 , μέλη του Δ.Σ. του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου και ο πάντα παρών σε κάθε εκδήλωση του Ομίλου μας Κος Μάνώλης Μαρκάκης από την εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ.

Μετά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας[2],ακολούθησε η απονομή των Πτυχίων στους επιτυχόντες των θεωρητικών και πρακτικών εξετάσεων της Σχολής Ανοιχτής Θάλασσας ,που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 01/11/2017 έως 10/12/2017. Τους καλωσορίζουμε όλους στην μεγάλη οικογένεια του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου και τους ευχόμαστε υγεία και καλές Θάλασσες.

Επιτυχόντες Σχολής Ανοιχτής Θάλασσας:

Δοξανίδης Νικόλαος,Μανουσάκης Σπυρίδων,Μανιαδάκης Ιωάννης,Συλιγάρδου Ματίνα,Αρετακη Ιωάννα,Καστελιανάκης Χρήστος,Ρουμπελάκης Ιωάννης,Αμαριωτάκης Ιωάννης,Κουτσάκης Μιχαήλ,Μάλτας Μιχαήλ,Ξενάκης Ιωάννης,Τραντάς Νικόλαος,Παπαδάκης Φώτης,Τερζάκης Χαρίλαος,Αλεξανδρίδης Αντώνιος.

Ευχές σε όλους για μια χρονιά γεμάτη Υγεία, πολλές αθλητικές επιτυχίες, καλή πρόοδο στους μαθητές και να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρα και οι στόχοι που έχει θέσει ο καθένας για τον ίδιο και την οικογένεια του.

Ευχαριστούμε την επιχείρηση ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ για την ευγενική χορηγία τους [εκτύπωση των Πτυχίων Ανοιχτής Θάλασσας], το ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΜΕΛΙΣΣΑ, για την ευγενική χορηγία των 2 εξαιρετικά γευστικών Πρωτοχρονιάτικων Πιτών, καθώς και το Super Market «eloundamarket» Κουτουλάκης Μ. – Ατσαλής Α. για την χορηγία των αναψυκτικών και ποτών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις μαμάδες και τα μέλη του Δ.Σ. ,του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου για τα υπέροχα πιάτα του μπουφέ που ετοίμασαν όπως πάντα με πολύ αγάπη και μεράκι.