ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2017

By IOAN | January 4, 2018

Με την συμμετοχή τριών Ιστιοπλόων της Αγωνιστικής Ομάδας OPTIMIST του Ομίλου μας ,σε μια τετραήμερη συνάντηση(2712 - 3012) Ιστιοπλοών από όλους τους Ομίλους της Κρήτης, στις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων στην Σούδα, ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ομίλου μας για το 2017.

Αποδεχόμενοι την πρόσκληση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανιών, οι Ιστιοπλόοι του Ομίλου μας (Μασσάρος Στυλιανός,Αναστασίου Αθηνά Μαρία,Μαστοράκης Νικήτας) με τον προπονητή τους Καλαμπαλίκη Ιωάννη, συμμετείχαν σε αυτή την πολύ σημαντική διοργάνωση, που περιλάμβανε κοινές προπονήσεις όλων των Ομίλων τις δύο πρώτες ημέρες, και τον Παγκρήτιο Διασυλλογικό Αγώνα «ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2017» τις τελευταίες δύο ημέρες.

Το πρόγραμμα και για τις τέσσερις ημέρες ξεκινούσε στις 09:30 και τελείωνε στις 19:30. Με 25 Ιστιοπλόους από 5 Ομίλους (Ι.Ο.Α.Ν.-Ν.Ο.Γ.Κ.- Ι.Ο.Η.-Ν.Ο.Χ.- Ι.Ο.Χ.) ξεκίνησαν οι κοινές προπονήσεις στις 27/12/2018,με τις καιρικές συνθήκες (πολύ χαμηλή ένταση ανέμου) να ευνοούν το πρόγραμμα, που περιλάμβανε πολλές ώρες με ασκήσεις τακτικής στην Θάλασσα, και στην συνέχεια με θεωρία πριν και μετά το φαγητό. Οι ίδιες καιρικές συνθήκες επικράτησαν και την δεύτερη ημέρα, βοηθώντας στο να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα των ασκήσεων τακτικής μέσα στην θάλασσα καθώς και τα θεωρητικά μαθήματα που ακολουθούσαν αμέσως μετά την έξοδο των σκαφών από την θάλασσα.

Τις επόμενες δύο ημέρες οι καιρικές συνθήκες ξεκίνησαν με άπνοια την πρώτη ημέρα, και συνεχίστηκαν με δυνατό αέρα την δεύτερη και τελευταία ημέρα του Παγκρήτιου Διασυλλογικού Αγώνα «ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2017».

Οι Ιστιοπλόοι του Ομίλου μας για ακόμη μια φορά έδειξαν ότι βρίσκονται σε διαρκή αγωνιστική άνοδο,πραγματοποιώντας πολύ καλές ιστιοδρομίες, προσπαθώντας να εφαρμόσουν όλα όσα έμαθαν τις δυο προηγούμενες ημέρες, κατακτώντας την 3 Η θέση στις κατηγορίες τους.

  • ΜΑΣΣΑΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ:3 Η ΘΕΣΗ OPTIMIST ΑΓΟΡΙΑ
  • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΙΑ:3 Η ΘΕΣΗ OPTIMIST ΚΟΡΙΤΣΙΑ
  • ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ:3 Η ΘΕΣΗ OPTIMIST 11ΧΡΟΝΑ ΑΓΟΡΙΑ

Το Δ.Σ. του ου Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγιου Νικολάου εύχεται σε ολους τους αθλητές, προπονητές,γονείς και μέλη του ομίλου καλή χρονία με υγέια,τύχη και πολλές επιτυχίες.