ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΙΟΑΝ

By IOAN | September 14, 2017

Εξαιρετικά κύλησε άλλο ένα καλοκαίρι για την σχολή ιστιοπλοΐας του ΙΟΑΝ, με δεκάδες παιδιά να επιλέγουν να βρεθούν κοντά στη θάλασσα και να συμμετέχουν στα τμήματα εκμάθησης του IOAN.

Και στις 2 περιόδους (03/07-3107 & 02/08-3108) συμμετείχαν συνολικά 28 παιδιά, από τα οποία τα περισσότερα ήρθαν σε επαφή για πρώτη φορά με την ιστιοπλοΐα στο 8ο Παιδικό Φεστιβάλ στην πλαζ του ΕΟΤ, όπου για πρώτη φορά συμμετείχε φέτος ο ΙΟΑΝ.

Όλα τα παιδιά έδειξαν να το απολαμβάνουν, όχι μόνο για της γνώσεις που απόκτησαν αλλά και για το πολύ όμορφο κλίμα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους μικρούς αθλητές και τους προπονητές δημιουργώντας μια πολύ μεγάλη και όμορφη παρέα.Τα περισσότερα παιδιά σημείωσαν μεγάλη προόδο, γεμίζοντάς μας με αισιοδοξία για το μέλλον αφού πλέον η καλοκαιρινή ακαδημία θα γίνει θεσμός και θα βελτιώνεται ως προς την οργάνωσή της χρόνο με το χρόνο.

Οι προπονητές έχουν αξιολογήσει ξεχωριστά κάθε παιδί και θα δημιουργήσουν μέσα απο αθτήν την αξιολόγηση τα τμήματα προ αγωνιστικής και αρχαρίων για την χειμερινή περίοδο.

Στα πλαίσια της λήξης της καλοκαιρινής ακαδημίας έγινε στις εγκαταστάσεις του ΙΟΑΝ στην Μαρίνα μια γιορτή αποκλειστικά για τους μικρούς ιστιοπλόους,τους γονείς τους και τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας.

Η απονομή των αναμνηστικών διπλωμάτων έγινε απο τον Γενικό Γραμματέα του Ομίλου (Άναστασίου Δημήτριο) και τον Ταμία του Ομίλου (Φίλιππα Μαστορή).

Ο ΙΟΑΝ ευχαριστεί τον προπονητή Μάρκο Χρυσοφάκη από τον ΙΟΗ για την σημαντική βοήθεια που πρόσφερε κατά την απουσία των προπονητών του ομίλου.

Σας περιμένουμε στην έναρξη της χειμερινής περιόδου μαθημάτων 23/09/2017.