ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ CAMP TOY ΙΟΑΝ

By IOAN | June 9, 2017

Προπονητικό camp (το 2ο μέσα σε διάστημα 3 μηνών) διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αγίου Νικολάου το τριήμερο 3,4,5 Ιουνίου 2017.

Το camp διοργανώθηκε, στα πλαίσια της προετοιμασίας της αγωνιστικής ομάδας OPTIMIST του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου ενόψει της συμμετοχής της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ,που θα διεξαχθεί στην Π.ΦΩΚΑΙΑ από 24 έως 28/06/2017.

Προπονητής του camp ήταν ο κύριος Βασίλης Σωτηρίου,ένας από του καλύτερούς προπονητές OPTIMIST στην Ελλάδα,με πολλές διακρίσεις αθλητών ,των ομίλων που έχει υπάρξει προπονητής.Αυτή την χρονική στιγμή ο κύριος Σωτηρίου προπονεί την αγωνιστική ομάδα της ΧΙΟΥ,συνεχίζοντας την παράδοση των μεγάλων διακρίσεων.Στο camp συμμετείχαν ,οι αγωνιστικές ομάδες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης και του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ηρακλείου,βοηθώντας στον να δημιουργηθεί ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον μέσα και έξω από το νερό.

Ο κύριος Σωτηρίου ξεκινούσε την ημέρα με αρκετή θεωρία ,βασισμένη στα λάθη της προηγούμενης ημέρας αλλα και στις ασκήσεις που θα ακολουθούσαν στη θάλλασα.Η δομή της προπόνησης ήταν χωρισμένη σε 5 μέρη (θεωρία-ασκήσεις στο νερό-θεωρία-ασκήσεις στο νερό-θεωρία) ,ξεκινώντας καθημερινά στις 09:30 και ολοκληρώνοντας στις 18:00.

Οι καιρικές συνθήκες αν και δεν ήταν ιδιαίτερα καλές τις δύο πρώτες ημέρες (λίγος αέρας),βοήθησε τον κύριο Σωτηρίου να δουλέψει πάνω σε πολλές από τις αδυναμίες των αθλητών,και να τους προετοιμάσει για τις περίπου παρόμοιες καιρικές συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν ,δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.Πέρα από κάθε αγωνιστικό όφελος για κάθε αθλητή,το σημαντικότερο είναι η ευκαιρία που έχουν τα παιδιά να βρίσκονται μεταξύ τους και να μοιράζονται ,τις εμπερίες τους,τις γνώσεις τους,τους προβληματισμούς τους,τις αγωνίες τους και να γίνονται μια μεγάλη όμορφη παρέα. Θα προσπαθήσουμε να συνεχιζουμε να προσφέρουμε στα παιδιά αυτές τις ευκαιρίες ,είτε μέσα από αγώνες ,camp,κοινές προπονήσεις αλλά και μέσα από κάθε άλλη ομαδική δραστηριότητα που θα προκύψει στο μέλλον.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν για την οργάνωση του camp.

  • Προπονητής camp: Βασίλης Σωτηρίου

  • Ι.Ο.Α.Ν. :Προπονητής:Γιάννης Καλαμπαλίκης /Αθλητές:Αναστασίου Αθηνά- Μαρία,Μαθιουδάκη Χαβάκη Ειρήνη-Μαστορής Ιωάννης,Μασσάρος Στυλιανός,Αυγουστινάτος Σωκράτης,Ματοράκης Νικήτας.

  • Ν.Ο.Χ. :Προπονητής:Ανδρέας Σηφάκης / Αθλητές:Κοζωνακής Νίκος,Κοζωνάκη Μαρία,Αναστάσης Γκάμπριελ,Φυλαδιτάκη Μελίνα.

  • Ι.Ο.Η. :Αθλήτρια:Βαγιού Ζωή

  • Ν.Ο.Γ.Κ. :Προπονητής:Άρης Βλαχάκης / Αθλητές:Κοβατζής Θωμάς,Σκουλούδης Μιχάλης,Σκουλούδη Ελευθερία.Βλαχάκη Βάσω,Δασσκαλάκη Έλλη,Παπαμαστοράκης Αναστάσιος,Πετεκίδης Ιωάννης.